Centru Plasament Batrani Techirghiol

Camine de Batrani Casa Fintia si Nikolas

Centru Plasament Batrani Techirghiol reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Centru Plasament Batrani Techirghiol: Camine de Batrani Casa Fintia si Nikolas.

Despre Noi

Casa de odihna si tratament Nikolas
Centru rezidential pentru persoane varstnice
0722.273.640

Str. Principala, Nr. 12A, Sat Schitu, Costinesti

    camin_azil_batrani techirghiolCine? – Din dorinta de a conferi persoanelor de varsta a treia un stil de viata care sa ii fereasca de grijile si preocuparile aferente varstei, am creat un concept unic, unde devotamentul si experienta in domeniul medical si socio-uman ale specialistilor asigura linistea si confortul rezidentilor.

    Ce? – Locul ideal unde seniorii sunt foarte bine ingrijiti, specialistii ocupandu-se indeaproape de pastrarea, intretinerea si imbunatatirea conditiei medicale, fizice si psihice.

    Cand? – Oricand un senior al familiei dumneavoastra are nevoie de atentie si ingrijire din partea echipei noastre de profesionisti, intr-o locatie de lux, amenajata si dotata respectand cele mai inalte standarde occidentale, menita sa asigure confortul si linistea de care varstnicii au nevoie.

    Cum? – In cadrul centrului nostru, cei dragi dumneavoastra vor beneficia de conditii deosebite de cazare, agrement, supraveghere medicala si sociala permanenta, precum si de un meniu variat si atent selectat. In plus, se vor bucura de piscina generoasa care ofera o ambianta placuta si linistitoare in zilele calduroase de vara.

    Unde? – Caminul de odihna si tratament Nikolas este amplasat pe litoralul Marii Negre, zona foarte linistita, ferita de zgomotul si poluarea citadina, dispunand de 400 mp construiti, o curte desfasurata pe 1300 mp amenajata cu spatii verzi pentru relaxare, terasa, foisor, piscina, sezlonguri, mese+scaune, pavilion.

    De ce? – Calitatea serviciilor si dotarilor reprezinta principiul de existenta al Caminului de batrani Nikolas, iar exigentele in pregatirea personalului reprezinta obiectivul nostru permanent, astfel incat sa ne putem adapta la orice necesitate sau solicitare din partea rezidentilor.

Centrul de persoane varstnice FINTIA – Eforie

Eforie Sud, Str. Ion Voda Cel Cumplit, Nr. 30

azil camin batrani fintia techirghiol

CENTRUL REZIDENTIAL PENTRU PERSOANE VARSTNICE FINTIA este acreditat cu Certificat de Acreditare si Licenta de Functionare Este amplasat pe litoralul Marii Negre zona foarte linistita, ferita de zgomot, dispunand de 40 locuri de cazare, o curte amenajata cu spatii verzi pentru relaxare terasa, sezlonguri mese+scaune. pavilion. Fiecare camera are grup sanitar propriu.

In mod exclusiv Centrul de persoane varstnice FINTIA – Eforie are ca invitati, periodic, artisti consacrati: muzicieni, actori, scriitori, pictori, alaturi de care veti petrece momente unice ce va vor lasa in suflet amintiri de neuitat.

Caminul de batrani "Fintia" din Eforie Sud, casa ideala in care bunicii nostri se pot simti mai bine ca acasa la ei si pot beneficia de urmatoarele avantaje: de conditii la standarde Europene de institutionalizare, de ingrijire profesionala adecvata problemelor de sanatate specifica varstei a treia, de conditii de igiena de inalta calitate, de confort, de personal calificat dedicat, implicat, responsabil si foarte atent la nevoile celor gazduiti temporar sau permanent in camin, de alimentatie bogata, proaspata si diversa, preparata zilnic in bucataria caminului, de trei mese pe zi si doua gustari, de activitati artistice si de socializare la care locuitorii caminului sunt stimulati sa participe, de asistenta medicala personalizata, de consiliere psihologica, de sedinte de kinetoterapie dupa caz, bunicii nostri beneficiind non-stop de siguranta si de dragoste, intr-o vila moderna si spatioasa, o adevarata oaza de liniste si de lumina, toate acestea sub indrumarea efectiva a doamnei director Marinescu Maria, un spirit deschis si foarte receptiv la nevoile varstnicilor, care va sta la dispozitie, sprijinindu-va in gasirea celor mai performante solutii, atunci cand vine vorba de calitatea vietii la persoanele de varsta a treia.

Servicii

Rezidentii se pot implica, in functie de dorinte, preocupari si inclinatii, in activitati individuale sau de grup precum:

Program de recuperare medicala si de mentinere a conditiei fizice

 • Ore de pictura si desen
 • Serate muzicale, de dans, film si lectura
 • Jocuri de societate (sah, table, rummy, carti, scrabble, domino etc) si dezvoltare personala
 • Sporturi usoare: tenis de masa, mini-fotbal, bedmington
 • Activitati de indemanare (lucru manual, gradinarit, etc)
 • Transportul si insotirea rezidentilor la piese de teatru, spectacole de circ, concerte muzicale, vernisaje, muzee, opera
 • Program pentru servirea de ceaiuri, cafea alaturi de un prieten
 • Acces nelimitat la internet pentru a pastra contactul cu familia, prietenii, pentru a invata lucruri noi si a va mentine informati
 • Posibilitatea vizitarii rezidentilor de catre familie sau apropiati ori de cate ori doresc
 • Organizarea petrecerilor cu ocazia zilelor de nastere, onomastice, sarbatori religioase
 • Consiliere duhovniceasca si insotire la biserica pentru a asista la slujbele religioase
 • Plimbari in aer liber
 • Excursii de o zi pentru vizitarea diverselor obiective turistice
 • Program de stimulare cognitiva cu psiholog

Cazarea se face in camere cu 1, 2, 3 paturi, in functie de optiunile rezidentilor.