Centru Plasament Batrani Seini

Camin Rustic - Camin Batrani Seini

Centru Plasament Batrani Seini reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Centru Plasament Batrani Seini: Camin Rustic - Camin Batrani Seini.

Caminul Rustic Baia Sprie
Centru rezidential pentru persoane varstnice
0744.131.042

Despre Noi

camin batrani baia mareCaminul nostru este locul ideal unde varstnicii dumneavoastra isi pot petrece anii de aur alaturi de un colectiv asemanator lor, fara grija munciilor cotidiene sau lipsurilor de zi cu zi. Punem mereu sanatatea pe primul loc, atat fizica cat si psihica si de aceea vom avea de fiecare data grija la fiecare detaliu care ar putea influenta starea beneficiarilor. Imbunatatim calitatea vietii si protejam demnitatea batranilor aflati in grija noastra.

Personalul nostru este bine instruit si da dovada de profesionalism in orice circumstanta. Atentia si afectiunea nu trebuie sa lipseasca in cadrul caminului, de aceea echipa noastra a fost atent selectionata pentru ca fiecare membru sa dispuna de rabdarea si atitudinea necesara pentru a mentine un loc in care seniorii sa se simta „ca acasa".

Oferim servicii de cazare, ingrijire si asistenta medicala, precum si suport pentru formalitatile in caz de deces, astfel incat dragii vostri dar si dumneavoastra sa va puteti bucura de viata fara grija. 

Deoarece comfortul este cel mai important pentru noi, oferim camere de 2,3 si 4 persoane. Astfel, parintii sau bunicii dumneavoastra se pot bucura de liniste. Toate camerele sunt prevazute cu televizor propriu si baie proprie.

camin azil batrani baia sprie

Caminul nostru include o sala de mese/odihna, unde se poate petrece timpul in colectivitate. De altfel, mai avem un spatiu comun care leaga camerele, unde varstnicii se pot bucura de citit in liniste sau socializare aproape de camerele lor. Caminul mai cuprinde o terasa acoperita cu scaune, fotolii si mese precum si o curte foarte mare ideala pentru zilele calduroase.

Cu bratele deschise, asteptam varstnicii la Camin Rustic Baia Sprie. Suntem pregatiti sa le oferim cele mai frumoase momente pline de activitati culturale si recreationale, preparate cu stropi de sanatate precum si tratamente medicale.

Servicii

Asistenta medicala
Oferim asistenta medicala permanenta la un nivel avansat care se pliaza pe nevoile fiecarui pacient. Asiguram consult medical la cabinetul caminului dar si la cabinetele doctorilor de familie sau a altora cu care colaboram. Avem mereu grija ca sanatatea sa fie pusa pe primul loc si ne facem responsabili de fiecare mic amanunt in acest sens. De aceea, odata ajuns la noi, sunteti asigurat ca tratamentul necesar se administreaza corect iar viitoarele probleme de sanatate nu reprezinta un impediment in a avea parte de cea mai buna experienta.

Tratament
Tratamentele seniorilor bolnavi sunt monitorizate in permanenta, schimbate numai dupa consultatii amanuntite si verificate periodic. Punem mereu sanatatea pe primul loc, atat fizica cat si psihica si de aceea avem de fiecare data grija la fiecare detaliu care ar putea influenta starea beneficiarilor. Ne intalnim frecvent cu cazuri de Parkinson sau Alzheimer iar asta nu ne-a impiedicat niciodata sa tratam situatiile cu cea mai mare atentie deoarece fiecare din oamenii aflati in grija noastra sunt persoane dragi atat noua cat si familiilor.

Siguranta
Siguranta este unul dintre motivele principale la care seniorii ar trebui sa se gandeasca odata ce aleg sa locuiasca in cadrul unui centru special destinat varstnicilor. La Caminul Rustic aveti garantia ca fiecare membru primeste atentie si monitorizare permanenta, de aceea viata cu noi este una mai comoda decat cea petrecuta in singuratate acasa. Personalul nostru este bine instruit si da dovada de profesionalism in orice circumstanta ceea ce face ca temerile sa nu-si aiba locul in prezenta noastra.

Meniu
Asiguram alimentatia necesara si corecta in functie de nevoi.
Oferim 3 mese principale gatite cu dragoste si gustari alese cu atentie deosebita.
Meniurile sunt diversificate si se servesc la ore fixe, acest lucru fiind benefic pentru sanatatea persoanelor in varsta, iar la ocazii mesele festive nu lipsesc.
Persoanele care nu se pot hrani singure beneficiaza de ajutorul infirmierelor.

Activitati
In programul nostru zilnic oferim persoanelor in varsta posibilitatea de a alege dintr-o gama diversificata de activitati de recreare, educationale sau sociale.
Socializarea cu persoane de aceeasi varsta este un beneficiu psihic, dispunem de jocuri de societate si organizam frecvent activitati in aer liber.
Ne ocupam si de recuperarea medicala a persoanelor care au nevoie si de activitati de imbunatatire a conditiei fizice pentru cei dornici.
Organizam mici petreceri cu ocazia zilelor de nastere sau a sarbatorilor.