Centru Plasament Batrani Ploiesti

Caminul de batrani Filantropia Berca,Judetul Buzau

Centru Plasament Batrani Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Centru Plasament Batrani Ploiesti: Caminul de batrani Filantropia Berca,Judetul Buzau.

6630287_orig_400 Caminul de batrini Filantropia, reprezinta un serviciu social oferit de Asociatia Ortodoxa Filantropia Berca, in cadrul careia functioneaza si Centrul rezidential pentru copii “Sfinta Maria”, (in care sunt asistati un numar de 18 copii abandonati) si Cantina sociala “Sfintul Nicolae”.
Caminul de batrini este un nou concept de ingrijire a batrinilor, dupa standarde moderne, acestia fiind asistati intr-o cladire moderna, cu doua si trei paturi in dormitor, baie, TV, cablu, telefon, etc.

 Dispunand de un personal calificat si dedicat, dorinta noastra este sa ajutam persoanele varstnice sa se simta ca intr-o familie. Intelegem ca astfel de momente sunt grele si vrem ca impreuna sa gasim cea mai buna cale pentru a-i ajuta. Ne dorim sa gasesti un sprijin in fundatia noastra. Incercam sa oferim apropiatilor tai o batranete frumoasa si avem grija ca ei sa se bucure din plin de aceste zile de repaus.

 Fiecare persoana este speciala prin dorintele, firea si nevoile sale. Aparent, toate acestea isi gasesc unitatea intr-un mod de viata. De fapt, Caminul de Batrani Filantropia ofera un mod de viata celor care o locuiesc : alaturi de noi, rezidentii primesc ingrijirea cuvenita, fiind respectati pentru demnitatea si umanitatea pe care o poarta ca cetateni europeni.

 1708721_orig_400  A fi batran e doar un moment al vietii, nu finalul acesteia. E bine sa faci tot ceea ce-ti sta in putinta pentru a le fi alaturi!

 Caminul de batrani Filantropia are o capacitate de 100 de locuri in cele 3 locatii:

  • Filantropia Berca pavilionul 1: 38 de locuri,
  • Filantropia Berca pavilionul 2: 48 locuri, bolnavi alzheimer,
  • Caminul Parscov 16 locuri.

 Personalul este calificat si dedicat misiunii de ingrijire a batrinilor asistati. Caminul este foarte apreciat pentru ingrijirea deosebita acordata asistatilor si pentru conditiile oferite.
 Directorul caminului este preotul Daniel Necula.
 Aerul curat, peisajul frumos, in care este situat caminul ii face pe beneficiarii proiectului sa se simta intr-o vacanta prelungita si sa- si traiasca batrinetile linistiti, ingrijiti, in timp ce copiii si nepotii isi pot vedea de serviciile si ocupatiile zilnice, cu siguranta ca bunicii sau parintii lor sunt in siguranta.
 In cadrul caminului, batrinii beneficiaza de supraveghere permanenta, tratamente specfice virstei, consiliere, socializare, asistenta medicala primara, asistenta religioasa.

 4244555_orig_400Caminul nostru asigura batranetii tale asistenta medicala profesionala, pentru varstinici cu probleme de sanatate, cu afectiuni reumatice , boli degenerative, intr-o unitate dotata corespunzator atat cu cele mai eficiente echipamente cat si cu personal instruit, calificat si monitorizat permanent.

Servicii

 Serviciile oferite constau in trei pachete de servicii :

  • pachetul de baza : camera cu doua sau trei paturi, TV in camera mobilier modern, acces la gradina , trei mese principale si doua gustari, curatenie zilnica, acces la telefon, curte flori, banci, vizita medicala lunara (medic primar), asistent medical zilnic, medicamente uzuale .
  • pentru semi-dependenti: ajutor la igiena corporala, ajutor la imbracat dezbracat, pampers ocazional.
  • pentru dependenti: masa la pat, ajutor la servirea mesei, pampers permanent, medic o data pe saptamina si la nevoie, ajutor la imbracare , schimbarea lenjeriei de cite ori este nevoie.
  • masaj de intretinere si relaxare - 15 lei/sedinta, maseur calificat.
  • Medic psihiatru

 Contra-cost se fac periodic, la cerere analize medicale.
 Sunt acceptate si persoanele bolnave de Alzheimer si Parkinson.
 Nu sunt acceptate persoane dependente de alcool si cu comportament violent.