Centru Plasament Batrani Pitesti

Caminul Valentina

Centru Plasament Batrani Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Centru Plasament Batrani Pitesti: Caminul Valentina.

 13_400Caminul VALENTINA, situat in cartierul Trivale - Calea Dragasani, din Pitesti, Arges vine in sprijinul dumneavoastra cu un pachet atractiv de servicii menite sa asigure linistea si bunastarea batranilor. Personalul experimentat, asistenta medicala si dotarile de care dispune caminul va dau increderea ca batranul dumneavoastra este pe maini bune.

 Caminul de batrani VALENTINA acomodeaza si persoane care sufera de Alzheimer .

 Personalul caminului este pregatit sa faca fata manifestarilor acestor bolnavi, care necesita supraveghere permanenta, purtand unele dintre urmatoarele simptome:

 • Tulburari de memorie
 • Tulburari de vorbire
 • Incapacitatea de a efectua diferite activitati motorii coordonate
 • Tulburari ale functiilor de organizare a activitatilor zilnice, incapacitatea de a lua decizii
 • Dezorientare temporala si spatiala, pierderea initiativelor
 • Agitatie si agresivitate fizica sau verbala
 • Tulburari psihotice: halucinatii, de obicei vizuale, idei delirante

21_400_01 

 Calitatea serviciilor si dotarilor reprezinta principiul de baza in asigurarea conditiilor optime de ingrijire a persoanelor varstnice care au ramas singure sau care au probleme de sanatate si care cauta un loc linistit si deosebit unde sa socializeze. In cadrul centrului nostru, cei dragi dumneavoastra vor beneficia de conditii deosebite de cazare, agrement, supraveghere medicala si sociala permanenta, precum si de un meniu variat si atent selectat, care sa respecte dieta personala.

 Colectivul nostru de angajati este selectat extrem de atent, oferind servicii la standarde europene rezidentilor care vor gasi in Caminul Valentina o familie sociala unita, un climat moral si psihologic bine definit, aderand la un set de valori, norme si principii care configureaza un mod de viata european.

 Din dorinta de a-i astepta zambind pe cei care intarzie am creat un nou concept unde experienta si devotamentul in domeniul socio-uman si medical al specialistilor nostri asigura zambetul si confortul rezidentilor.
 Conceptul nostru este diferit - ne dorim ca rezidentii nostri sa fie activi si sa continue in ritm propriu modul de viata pe care l-au avut.
 Am ales in oras astfel incat se ne putem adapta la orice necesitate si solicitare din partea rezidentilor nostri, pentru a nu ii indeparta de prieteni, rude, colegi care ii pot vizita, existand in apropiere mijloace de transport spre toate directiile orasului.
 Cu ajutorul nostru familia dumneavoastra va fi absolvita de orice griji, incat poate sa se dedice linistita activitatii profesionale, poate organiza un weekend fara griji, un concediu de vis, noi luandu-va locul cu aceeasi caldura.

14_400_01 Fiecare persoana este speciala prin dorintele, firea si nevoile sale. Aparent, toate acestea isi gasesc unitatea intr-un mod de viata. De fapt, caminul nostru ofera un mod de viata celor care o locuiesc : alaturi de noi, rezidentii primesc ingrijirea cuvenita, fiind respectati pentru demnitatea si umanitatea pe care o poarta ca cetateni europeni.

Servicii

 Oferim servicii de cea mai inalta calitate:

 • Cazare in camere de 2,3 locuri mobilate modern
 • Toate camerele dotate cu televizor
 • Curte mare cu spatiu verde si foisor
 • 3 mese pe zi si gustari, in functie de regimul alimentar personal
 • Personal medical dedicat
 • Supreveghere video pentru curtea exterioara
 • Preturi incepand de la 1600 lei pe luna