Centru Plasament Batrani Constanta

Casa de odihna si tratament Nikolas

Centru Plasament Batrani Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Centru Plasament Batrani Constanta: Casa de odihna si tratament Nikolas.

    Cine? – Din dorinta de a conferi persoanelor de varsta a treia un stil de viata care sa ii fereasca de grijile si preocuparile aferente varstei, am creat un concept unic, unde devotamentul si experienta in domeniul medical si socio-uman ale specialistilor asigura linistea si confortul rezidentilor.
locuridemuncaingermaniaingrijirebatrani9_400
    Ce? – Locul ideal unde seniorii sunt foarte bine ingrijiti, specialistii ocupandu-se indeaproape de pastrarea, intretinerea si imbunatatirea conditiei medicale, fizice si psihice.

    Cand? – Oricand un senior al familiei dumneavoastra are nevoie de atentie si ingrijire din partea echipei noastre de profesionisti, intr-o locatie de lux, amenajata si dotata respectand cele mai inalte standarde occidentale, menita sa asigure confortul si linistea de care varstnicii au nevoie.

    Cum? – In cadrul centrului nostru, cei dragi dumneavoastra vor beneficia de conditii deosebite de cazare, agrement, supraveghere medicala si sociala permanenta, precum si de un meniu variat si atent selectat. In plus, se vor bucura de piscina generoasa care ofera o ambianta placuta si linistitoare in zilele calduroase de vara.locuridemuncaingermaniaingrijirebatrani3_400

    Unde? – Caminul de odihna si tratament Nikolas este amplasat pe litoralul Marii Negre, zona foarte linistita, ferita de zgomotul si poluarea citadina, dispunand de 400 mp construiti, o curte desfasurata pe 1300 mp amenajata cu spatii verzi pentru relaxare, terasa, foisor, piscina, sezlonguri, mese+scaune, pavilion.

    De ce? – Calitatea serviciilor si dotarilor reprezinta principiul de existenta al Caminului de batrani Nikolas, iar exigentele in pregatirea personalului reprezinta obiectivul nostru permanent, astfel incat sa ne putem adapta la orice necesitate sau solicitare din partea rezidentilor.

Servicii

     In mod exclusiv Caminul Nikolas are ca invitati, periodic, artisti consacrati: muzicieni, actori, scriitori, pictori, alaturi de care veti petrece momente unice ce va vor lasa in suflet amintiri de neuitat.

    Rezidentii se pot implica, in functie de dorinte, preocupari si inclinatii, in activitati individuale sau de grup precum:ingrijirebatrani300x184

    Program de recuperare medicala si de mentinere a conditiei fizice
* Innot, gimnastica in apa
* Ore de pictura si desen
* Serate muzicale, de dans, film si lectura
* Jocuri de societate (sah, table, rummy, carti, scrabble, domino etc) si dezvoltare personala
* Sporturi usoare: tenis de masa, mini-fotbal, bedmington
* Activitati de indemanare (lucru manual, gradinarit, etc)
* Transportul si insotirea rezidentilor la piese de teatru, spectacole de circ, concerte muzicale, vernisaje, muzee, opera
* Program pentru servirea de ceaiuri, cafea alaturi de un prieten
* Acces nelimitat la internet pentru a pastra contactul cu familia, prietenii, pentru a invata lucruri noi si a va mentine informati
* Posibilitatea vizitarii rezidentilor de catre familie sau apropiati ori de cate ori doresc
* Organizarea petrecerilor cu ocazia zilelor de nastere, onomastice, sarbatori religioase
* Consiliere duhovniceasca si insotire la biserica pentru a asista la slujbele religioase
* Plimbari in aer liber
* Excursii de o zi pentru vizitarea diverselor obiective turistice
* Program de stimulare cognitiva cu psiholog

    Tariful este intre 1000 si 3500 lei, in functie de varsta, afectiuni, confort.

    Cazarea se face in camere cu 1, 2, 3 paturi, in functie de optiunile rezidentilor.ingrijirebatranigermania_400