Centru Plasament Batrani Busteni

Camin Azil Batrani Busteni - Casa Seniorilor

Centru Plasament Batrani Busteni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Centru Plasament Batrani Busteni: Camin Azil Batrani Busteni - Casa Seniorilor.

Despre Noi

Casa Seniorilor Busteni
Centru rezidential pentru persoane varstnice
0723.162.957

  Cauti odihna? Asistenta medicala petrecerea  timpului liber prin activitati recreative si de divertisment? Pensiunea varsta a treia "Casa Seniorilor" prezinta imbinarea perfecta dintre ceea ce inseamna seriozitate medicala si confortul si linistea de acasa, fiind locul ideal nu numai pentru persoanele varstnice, ci si pentru persoanele singure aflate in cautarea unui loc in care sa se simta ca acasa.

  Casa Seniorilor se adreseaza tuturor seniorilor, inclusiv a celor imobilizati la pat, bolnavi de Alzheimer, diabetici etc. Cei interesati sunt rugati sa contacteze conducerea pensiunii. Avem locuri libere in permanenta prin marirea capacitatii de cazare in functie de cerere.

azil-batrani-busteni

Casa Seniorilor pune la dispozitie 60 de locuri astfel: 20 camere de 2 persoane, 10 camere individuale si 3 camere de 3 persoane. Camerele sunt dotate cu TV, cablu tv, mobilier nou (pat+ husa protectie saltea, noptiera, birou, scaun, oglinda), incalzire centrala, frigider, internet. Spatiul comun este format din gradina, foisor, terase, living-uri, sauna, balcoane.

  Personalul medical este format din doi medici (un medic de familie si un medic psihiatru), trei asistente generaliste, opt infirmiere si 14 ingrijitori, toti fiind specializati in ingrijirea pesoanelor imobilizate la pat, a bolnavilor de Alzheimer, diabet etc.

  Medicii sunt disponibili ori de cate ori este nevoie, iar asistentele sunt in permanenta la dispozitia rezidentilor.

  Se realizeaza toate tratamentele medicale recomandate de catre medicul specialist.

  Pentru analizele medicale, recoltarea probelor se realizeaza in cadrul pensiunii de catre o echipa specializata a spitalului orasenesc Sinaia.

  Se ofera de asemenea programe de terapie si consiliere psihologica.

Servicii

Servirea mesei

  • Meniul zilnic este prestabilit, dar exista si posibilitatea de a alege felurile de mancare. In ambele situatii meniul se realizeaza in functie de diagnostic si este format din 5 mese pe zi, 3 principale si 2 gustari.

Viata sociala:

- Activitatile la care pot participa seniorii sunt pictura, meloterapia, activatile socioculturale, plimbarile in zona turistica sau excursiile la manastire. In functie de starea de sanatate, se ofera recuperare fizica, fizioterapie, masaj terapeutic, reflexoterapie.

- Se organizeaza mese festive pentru toate sarbatorile si pentru aniversarea fiecarui senior in parte, coordonate de catre conducerea pensiunii.

- Nu exista program de vizita, apartinatorii sunt bineveniti in cadrul pensiunii la orice ora. Ei pot participa la toate activitatile pensiunii sau pot lua seniorii pentru activitati in afara pensiunii.

Pretul este de 3.500 RON pe luna pentru o persoana.

Galerie foto