Centru Plasament Batrani Botosani

Caminul de Batrani Botosani - Casa Sf. Petru

Centru Plasament Batrani Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Centru Plasament Batrani Botosani: Caminul de Batrani Botosani - Casa Sf. Petru.

Despre Noi

Asociatia Impreuna pentru Bunici
Caminul de Batrani Botosani - Casa Sf. Petru
0748.566.247

Program funcționare
Luni – Vineri: 09:00 – 21:00
Sâmbăta: 09:00 – 21:00
Duminica: 09:00 – 21:00

Program de vizite
Luni – Vineri: 15:00 – 18:00
Sâmbăta: 15:00 – 18:00
Duminica: 15:00 – 18:00


Căminul “Casa Sf. Petru” este un cămin privat, destinat atât îngrijirii persoanelor în vârstă, cât și a bolnavilor de Alzheimer, Parkinson și alte afecțiuni, oferind servicii de asistență permanentă, post-spitalizare și tratament.


Casa Sf. Petru din Botoșani este locul ideal pentru ca vârstnicii să își trăiască frumos fiecare zi în parte, să își trateze problemele de sănătate și să aibă la dispoziție o întreagă echipă de profesioniști dedicați doar lor. În cadrul căminului nostru de bătrâni vă veți bucura de servicii premium, fie că vorbim de cele medicale, de cazare sau de asistență.

„A ști cum să îmbătrânești este o capodoperă a înțelepciunii și unul din cele mai dificile capitole din marea artă de a trăi.” Henri Amiel

azil batrani botosani

În centrul orașului Botoșani, strada Bucovina numărul 71 oferim condiții premium de îngrijire, într-o clădire complet nouă, seniorii beneficiind de o curte mare, cu mult spațiu verde și terasă încăpătoare. Pe lângă camerele spațioase și luminoase, casa este dotată cu bibliotecă, spațiu pentru relaxare și socializare. Încurajăm independenţa şi implicarea în activităţi interactive. În livingul special amenajat, ei pot socializa, purta discuții, viziona filme, audia muzică, citi cărți sau pot juca diverse jocuri.

Locul în care interesul superior al părinților, bunicilor dumneavoastră este prioritatea noastră. Am transformat un “ câmin de bătrâni ” într-un loc în care aceștia să se simtă acasă. Prin personalul nostru calificat vă punem la dispoziție: servicii de îngrijire, personalizate în funcție de necesitățile vârstnicilor.

camin ingrijire batrani botosaniSlujba noastră nu se rezumă doar la îngrijire bătrâni. Ne dorim să fim parte integrantă a senectuții seniorilor care apelează la serviciile noastre și să asistăm la cele mai frumoase povești de viață.

Scopul nostru este de a veni in sprijin atât vârstnicilor, cât și familiilor acestora prin eliminarea stereotipului legat de conceptul de azil de bătrâni sau de abandon, încurajând și implicând activ în viața de familie.

Servicii

  • Kinetoterapie personalizata 
  • Ingrijire si igiena personala 
  • Cazare 
  • Masa 
  • Asistenta medicala 24/7 
  • Organizarea de activitati culturale 
  • Organizarea de festivitati - zile de nastere 
  • Petreceri tematice 
  • Spalatorie/curatarorie 
  • Supraveghere video interna