TELEMARATONUL SPERANŢEI

TELEMARATONUL SPERANŢEI

Fundaţia “Laurenţiu Ciucur” din Timişoara, în colaborare cu Televiziunea Europa Nova Timişoara, Cons Electrificare Instal Timişoara şi Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Timiş organizează cea de-a XXII-a ediţie a TELEMARATONULUI SPERANŢEI, o  manifestare umanitară de tradiţie, ce urmăreşte strângerea de fonduri materiale şi băneşti, în sprijinul copiilor şi tinerilor suferinzi de distrofie musculară şi neuromusculară progresivă.

 

Această ediţie a Telemaratonului Speranţei se va organiza sâmbătă 5 decembrie 2015. Un eveniment important, care vine în sprijinul acţiunii, este spectacolul caritabil “Cântec, speranţă şi omenie”, ce va avea loc la Sala Capitol din Timişoara,  de la ora 18.00. Spectacolul este organizat de Televiziunea Europa Nova şi susţinut de nume de referinţă din folclorul bănăţean, renumitele ansambluri artistice şi alte multe surprize.

Programul telemaratonului  va fi transmis de Televiziunea Europa Nova, începând cu ora 16.00.

 

Destinația fondurilor:

- Oferim ajutoare materiale şi băneşti cu ocazia sfintelor sărbători de la sfârşitul acestui an şi cele de anul viitor beneficiarilor;

- Organizăm Tabăra de Distrofie Musculară 2016;

- Consolidăm fondul special de ajutorare a familiilor din care fac parte copiii şi tinerii suferinzi, familii ajunse în situaţii social-economice deosebit de dificile;

- Alocăm fonduri pentru achiziţionarea de medicamente şi proteze pentru copiii şi tinerii sufernzi;

- Informăm opinia publică asupra gravelor probleme cu care se confruntă suferinzii de boli musculare şi neuromusculare;

- Promovăm comunicarea, contactul şi schimbul de informaţii în domeniu menite să evite pasivitatea actului medical, greşelile terapeutice şi atitudinea fatalistă în faţa distrofiei;

- Sensibilizăm comunitatea medicală cu privire la atitudinea faţă de copilul cu boli neuromusculare, prin cunoaştere şi acceptare a particularităţilor pe care le presupune o astfel de categorie de copii.

 

Telemaratonul Speranţei oferă oricărei persoane fizice sau juridice posibilitatea de a ne fi alături, prin contribuţii materiale şi băneşti.

Firmele care doresc să devină sponsori ai Telemaratonului Speranţei, vor beneficia de spoturi publicitare ce vor fi difuzate pe parcursul manifestării.

Ofertele de sponsorizare se pot face contactând organizatorii la parterul Casei Tineretului din Timişoara sau la tel. 0256/483144.

 

Organizatorii Telemaratonului Speranţei sunt: Fundaţia “Laurenţiu Ciucur”, Televiziunea Europa Nova Timişoara, Cons Electrificare Instal Timişoara şi Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Timiş.