Sa pacalim batranetea

Sa pacalim batranetea

    O data ajuns la varsta a treia, nimanui nu ii place sa se simta batran, sa nu mai poata face ce facea cu cativa an in urma. Din pacate, insa, nimeni nu poate da timpul inapoi. Tot ce mai ramane de facut este sa fentati varsta.

    Iata cateva trucuri:22_400

Mancati sanatos. Renuntati la alimentele grele, la grasimi, carne, dulciuri. Le puteti inlocui cu legume si fructe, cereale, ceaiuri naturale.
Faceti multa miscare. Nu refuzati niciodata o plimbare in parc, mergeti la cumparaturi pe jos, jucati-va cu nepotii. Bucurati-va de natura, de cei din jurul dvs., de fiecare zi.
Renuntati la vicii. Alcoolul in exces, fumatul, chiar si sedentarismul pun ani buni pe chipul si in organismul dvs. .
Faceti controale medicale regulate. La varstele inaintate, orice afectiune poate aparea sau se poate agrava foarte repede, pe fondul slabirii imunitatii organismului. Nu ignorati nici cel mai mic simptom.
Daca vi s-a prescris un tratament, urmati-l!
Ganditi frumos, pozitiv, optimist. Fara un psihic sanatos nu exista un organism sanatos. Nu va lasati prada gandurilor negre, zambiti si radeti cu pofta. Nu va lasati coplesiti de greutatile batranetii. Nu va distrugeti timpul gandindu-va la anii batranetii, ci dedicati-l copiilor si nepotilor, celor dragi din jurul dvs. .
33_400

    Aratati-le copiilor si nepotilor dvs. ca stiti sa imbatraniti frumos.