Centru Plasament Batrani Suceava

Centru rezidential pentru persoane varstnice Suceava

Centru Plasament Batrani Suceava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Centru Plasament Batrani Suceava: Centru rezidential pentru persoane varstnice Suceava.


Centru rezidential pentru persoane varstnice Suceava

Centrul este situat intr-un cadru natural deosebit, in Suceava, jud. Suceava, exact in inima Bucovinei. Este la mica distanta de Manastirea Sucevita

.

Centrul dispune de bucatarie si spalatorie cu dotari de ultima ora, sala de mese, sala de recuperare, sala de sport cu aparate specifice, terase, centrala proprie, camerele sunt dotate cu televizoare, minibar, frigidere, iar in cele unde vor locui persoanele dependente, avem paturi speciale. Exista instalat sistem de panica medicala, dispunem de electrocardiograf, ecograf de ultima generatie, sistem de supraveghere video, sistem audio.

  Rezidentii beneficiaza de cinci mese pe zi, in baza unor meniuri stabilite. In Centru mai exista o camera de socializare, o camera de recuperare dotata cu aparatura sportiva si de recuperare si un fizioterapeut.

 Fiecare persoana este speciala prin dorintele, firea si nevoile sale. Centrul nostru ofera un mod de viata celor care locuiesc aici: alaturi de noi, rezidentii primesc ingrijirea cuvenita, fiind respectati pentru demnitatea si umanitatea pe care o poarta ca cetateni europeni. 

 La noi, pacientilor li se ofera o viata demna, in cele mai bune conditii, indiferent de stadiul de avansare al bolii, prin ingrijirea oferita de catre personalul calificat si foarte bine pregatit, prin programele de stimulare cognitiva si de terapie ocupationala, conform celor mai noi metode de terapie.

  Misiunea noastra este sa ne asiguram ca persoanele cazate la noi duc o batranate sigura si demna, sa asiguram un standard de viata corespunzator pentru fiecare in parte si totodata sa creem o atmosfera familiala. Credem cu adevarat in aceasta misiune a noastra si punem sanatatea, fericirea si intimitatea seniorilor pe primul loc.

 

Servicii

 In activitatea sa, sunt incluse urmatoarele, dar nu numai:

  • se asigura ca rezidentii respecta medicamentatia si tratamentele prescrise de catre medic
  • masoara si monitorizeaza permanent indicii care atesta starea de sanatate a rezidentului: tensiune, temperatura, glicemie, etc.
  • efectueaza tratamente injectabile
  • educatie sanitara pentru rezidentii centrului
  • consiliere psihologica
  • consultatii medicale de specialitate la recomandarea medicului