Centru Plasament Batrani Mioveni

Centrul de ingrijire al Varstnicului-Mioveni

Centru Plasament Batrani Mioveni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Centru Plasament Batrani Mioveni: Centrul de ingrijire al Varstnicului-Mioveni.

Despre Noi

Centrul de ingrijire

 camin batrani mioveni, azil batrani mioveniCentrul de ingrijire al varstnicului (Mioveni) este un loc foarte linistit situat in centrul Orasului Mioveni, la 15 kilometri de Municipiul Pitesti, care asigura confortul optim persoanelor varstnice singure, persoane imobilizate la pat, accidente vasculare cerebrale, boli Alzheimer, Parkinson si altele.

 CENTRUL DE INGRIJIRE AL VARSTNICULUI  MIOVENI este un loc in care, după o viaţă întreagă de muncă, orice om are dreptul la bătrâneţi liniştite, confortabile, intr-un cadru calduros, precum şi de o îngrijire atentă şi promptă asigurata de catre o echipa de specialisti:

 • Medic medicina interna;
 • Medic geriatrie – gerontologie;
 • Asistenti medicali cu competente in geriatrie si ingrijiri paliative;
 • Personal mediu auxiliar;

 Ingrijirea este aigurata de persoane atent selectate si cu un inalt grad de calificare ptr a furniza servicii de cea mai buna calitate.Conceptul nostru de ingrijire este de a veni in intimpinarea nevoilor individuale ale fiecarui varstnic.

 Cu ajutorul nostru familia dumneavoastra va fi absolvita de orice griji, incat poate sa se dedice linistita activitatii profesionale, poate organiza un weekend fara griji, un concediu de vis, noi luandu-va locul cu aceeasi caldura.

 Aici, pacientilor li se ofera o viata demna, in cele mai bune conditii, indiferent de stadiul de avansare al bolii, prin ingrijirea oferita de catre personalul calificat si foarte bine pregatit, prin programele de stimulare cognitiva si de terapie ocupationala, conform celor mai noi metode de terapie.

  Ori de cate ori un senior al familiei dumneavoastra are nevoie de ingrijire permananta din partea unei echipe de profesionisti, intr-o locatie amenajata cu mult suflet, unde confortul si linistea batranilor dumneavoastra este principala noastra preocupare.

 Devenind rezidentii institutiei noastre, optand pentru un mod de viata sanatos din punct de vedere  psihologic, social, moral si economic pentru persoanele varstnice, veti spune alaturi de noi, la putina vreme de la sederea dumneavoastra aici, veti putea spune ca impreuna suntem o familie.

Servicii

  CENTRUL DE INGRIJIRE AL VARSTNICULUI MIOVENI ofera batranilor cazare, masa si asistenta medicala de specialitate.

 • Cazarea este asigurata in camere cu doua sau trei paturi, mobilier adecvat confortului necesar, incalzire si apa calda proprie, sala de mese si living pentru delectare.
 • Masa este asigurata in regim propriu, in functie de afectiunea fiecarui pacient in baza foii de alimentatie intocmita de catre medicul curant si asistentul dietetician (regim pentru diabet, hepatic, desodat). Pentru persoanele care prezinta tulburari de deglutitie (inghitire) alimentatia se va administra in regim pasat de catre personalul angajat.
 • Se asigura igiena corporala a batranilor in permanenta si ori de cate ori este nevoie pentru pacientii imobilizati.
 • Asistenta medicala este asigurata 24 de ore din 24 de catre personal calificat in domeniu cu experienta in urgente, geriatrie, ingrijiri paliative, care administrareaza medicamentele personale pe cale orala (per os) si cele prescrise de medicul curant al Centrului si anume:
 • Administrarea solutiilor perfuzabile.
 • Administrarea medicamentelor intramusculare, intravenoase, subcutanate.

 De asemenea, mai oferim:

 • Toaleta si pansarea plagilor, escarelor, fistule, stome, precum si pansamente postoperatorii.
 • Sondaje vezicale.
 • Monitorizare glicemie.
 • Masurarea tensiunii arteriale, temperatura, puls.

Galerie foto