Centru Plasament Batrani Drobeta Turnu Severin

Caminul pentru persoane varstnice Drobeta

Centru Plasament Batrani Drobeta Turnu Severin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Centru Plasament Batrani Drobeta Turnu Severin: Caminul pentru persoane varstnice Drobeta.

    Cunoastem faptul ca fiecare persoana este unica asa ca incercam sa oferim solutii personalizate pentru fiecare in parte si asiguram ingrijirea varstnicilor intr-un ambient prietenos, cu ajutorul personalului atent selectionat in acest sens. Rezidentii nostri beneficiaza de o ingrijire exemplara astfel incat se poate spune ca sunt ingrijiti mai bine decat acasa. Consultatiile medicale zilnice, consilierea psihologica sau atentia cu care tratam persoanele cu sau fara handicap, ne fac din ce in ce mai mai increzatori in fortele proprii si nu in ultimul rand mai buni, mai dedicati acestui proiect. Deasemenea primim in ingrijire pe perioade determinate sau nedeterminate si persoane care au fost diagnosticate cu Alzheimer, Parkinson sau alte boli degenerative.
    Avem locuri libere pentru doamne sau domni si primim persoane care au fost diagnosticate cu Alzheimer, Parkinson, psihoza de involutie, dementa mixta, persoane care au suferit AVC, imobilizate la pat, cu handicap locomotor mediu sau sever si cu alte probleme de sanatate.
    Din dorinta de a-i astepta zambind pe cei care intarzie am creat un nou concept unde experienta si devotamentul in domeniul socio-uman si medical al specialistilor nostri asigura zambetul si confortul rezidentilor.
    Conceptul nostru este diferit - ne dorim ca rezidentii nostri sa fie activi si sa continue in ritm propriu modul de viata pe care l-au avut.
    Am ales in oras astfel incat se ne putem adapta la orice necesitate si solicitare din partea rezidentilor nostri, pentru a nu-i indeparta de prieteni, rude, colegi care ii pot vizita, existand in apropiere mijloace de transport spre toate directiile orasului.
    Linistea si increderea familiei rezidentului o dobandim prin seriozitate si profesionalism dar si prin climatul familiar.
    Cu ajutorul nostru familia Dvs. va fi absolvita de orice griji, incat poate sa se dedice linistita activitatii profesionale, poate organiza un weekend fara griji, un concediu de vis, noi luandu-va locul cu aceeasi caldura.

Servicii

    Servicii de ingrijire
-ajutor in ingrijire corporala;
-servicii de curatenie si spalare a hainelor si lenjeriei;
-servicii de tuns/coafat/manichiura/pedichiura.

    Alimentatia
Se asigura 3 mese principale si o gustare.
Masa este servita in spatiul special amenajat iar pentru persoanele nedeplasabile in camera.

    Servicii medicale
in conformitate cu necesitatile si problemele fiecarui membru al caminului, asiguram urmatoarele servicii medicale:
-medic de familie;
-supraveghere de specialitate permanenta (asistenta medicala primara, infirmiere);
-eliberare de retete compensate/gratuite;
-achizitionarea medicamentelor conform retetelor eliberate de catre medicul de familie, costul acestora fiind suportat de apartinatori;
-administrarea medicamentelor de catre personal calificat, conform prescriptiei medicale;
-asistenta medicala de urgenta si transportul catre unitati spitalicesti, asigurat de Serviciul de Ambulanta Publica;
-medici specialisti la solicitarea expresa a rezidentului sau apartinatorilor, analize si investigatii medicale (aceste servicii presupun costuri suplimentare).

    Activitati de socializare si divertisment

-plimbari in parcul amenajat cu banci, balansoar, unde rezidentii nostri pot citi presa, se pot recreea sau pot socializa intre ei
-posibilitatea vizitarii rezidentilor de catre familie sau prieteni
-organizarea zilelor de nastere, a sarbatorilor de Paste, Craciun, An Nou
-consiliere
-program cultural-religios la biserica din localitate
-program de cinemateca
-meloterapie
-terapie prin pictura/lucru manual (crosetat)

Ti-au dat viata. Te-au crescut din inima. Te-au calauzit cat au putut pe drumul tau si s-au bucurat pentru tine cand te-au vazut asezat la casa ta.
    A venit timpul sa le multumesti pentru toate lucrurile pe care le-au facut pentru tine. Acum, mai mult ca oricand, au mare nevoie de tine si de sprijinul tau.
    Impreuna le putem face batranetea mai usoara!