Centru Plasament Batrani Branesti

Casa Maria Blanca

Centru Plasament Batrani Branesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Centru Plasament Batrani Branesti: Casa Maria Blanca.

BATRANETEA INCEPE CA TOAMNA, CU MELANCOLII, CU UMBRE CARE SE LUNGESC, CU REVERII SI DORURI VAGI.

   

 

 sadsaads_400 Pe masura inaintarii in varsta, ca urmare a unor grave invaliditati – sindromul de imobilizare, dementele, incontinentele, pierderea autonomiei si a capacitatii de autoservire la care se adauga factori sociali precum lipsa familiei sau imposibilitatea acesteia de a asigura supravegherea si ingrijirea varstnicului, apare cresterea solicitarilor pentru integrarea varstnicilor in camine de batrani.Iar la Casa Maria-Blanca, din Branesti, judetul Ilfov oferim cele mai bune conditii pacientilor nostri!

  Decizia este un act de mare raspundere si experienta ne arata ca mediul cel mai prielnic pentru varstnic ramane cadrul familial, acesta fiind si conceptul de baza al caminului nostru. Suntem o echipa formata din oameni cu suflet, invatati si educati pt a sti sa facem diferenta intre batranete si boala. Ne recomanda cei 5 ani de experienta, rabdarea, afectiunea, sustinerea morala, seriozitatea muncii inchinate cu respecte pt demnitatea varstnicului tuturor celor care ne-au trecut pragul si au fost fericitii beneficiari ai serviciilor noastre.

  saddasass_400

  De-a lungul experientei noastre am ascultat povesti si am invatat cum se traieste frumos. Am trecut peste momente grele si am crescut alaturi de cei pe care i-am ingrijit.

  Cunoastem faptul ca fiecare persoana este unica asa ca incercam sa oferim solutii personalizate pentru fiecare in parte si asiguram ingrijirea varstnicilor intr-un ambient prietenos, cu ajutorul personalului atent selectionat in acest sens. Rezidentii nostri beneficiaza de o ingrijire exemplara astfel incat se poate spune ca sunt ingrijiti mai bine decat acasa. Consultatiile medicale zilnice, consilierea psihologica sau atentia cu care tratam persoanele cu sau fara handicap, ne fac din ce in ce mai mai increzatori in fortele proprii si nu in ultimul rand mai buni, mai dedicati acestui proiect.

  Tarifele sunt conforme cu realitatea si variaza intre  1.700 – 2.500 RON/luna, acestea fiind stabilite in functie de capacitatea de autoservire, gradul de dependenta, caracterul diferential si caracterul relativ al deficientelor. Internarea in caminul nostru se face in urma evaluarii geriatrice efectuate la domiciliul varstnicului.

dsasaaa_400 

Daca doriti sa fiti beneficiarii unor servicii de calitate, sa va traiti senescenta intr-un cadru intim si familiar, intr-o locatie situata la doar 10km de agitatia si poluarea citadina, atunci CASA MARIA-BLANCA este locul cel mai potrivit. Va asteptam cu drag!

Servicii

  Asistenta varstnicului nu este numai medicala, deoarece implica si aspecte psiho-sociale care, cunoscute creeaza o perspectiva mai favorabila procesului de intelegere si ingrijire astfel ca serviciile noastre constau in:

  • Terapii neagresive, blande – cautam si gasim timp pentru a va asculta pe indelete, chiar daca boala va face incoerent sau amnezic.
  • Comfort fizic si psihic – cazare in camere curate, proaspat renovate, aerisite si igienizate constant, mobilate cu 1, 2, 3 sau 4 paturi.
  • Consult geriatric saptamanal
  • Fizioterapie
  • Regimuri alimentare dietice, tonice, hiposodate, hipoglucidice cu preparate gustoase, pregatite in bucataria proprie astfel incat sa nu simtiti restrictia impusa de boala.
  • Asistenta medicala minima, la nevoie solicitandu-se ambulanta prin serviciul 112.
  • Recuperare neuromotorie