Centru Plasament Batrani Baita

Asociatia Casa Trestiana

Centru Plasament Batrani Baita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Centru Plasament Batrani Baita: Asociatia Casa Trestiana.

    Dorim ca bunici și bunicuțe să se bucure alături de noi de toate aceste descoperiri. Pentru acei ce iubesc viața cosmopolită, agitată, aglomerată, recomandarea noastră nu este una favorabilă. Menționăm faptul că, Casa Trestiana nu este un azil/cămin clasic pentru bătrăni, ci este o gospodărie tradițională transformată în funcție de nevoile vârstnicilor.
    Asociația Casa Trestiana a luat ființă din dorința noastră de a împărți și cu alții bucuria vieții de la țară, imaginea satului de munte cu case răsfirate, foșnetul pădurii și susurul pârâului ce străbate satul de la un capăt la altul. Născuți orășeni get-beget, se pare că destinul ne-a atras spre aceste meleaguri pline de poveste și liniște sufletească, la început doar în weekenduri. Apoi, încet, încet vizitele au devenit tot mai dese iar casa bătrânească s-a transformat într-o locuință modernă, confortabilă așa cum am fost obișnuiți.
    Casa Trestiana este situată la o altitudine de 550 m, pe un teren de două hectare, mărginită de pădure, pe un versant sudic - însorit al munților Metaliferi, cu priveliște superbă spre două din cele mai înalte vărfuri, Setrașul și Stogul. În inima terenului, bine ocrotite de coamele dealurilor se află pavilioanele cu dormitoare pentru 1,2 sau 3 persoane, bucătăria, sala de mese, clubul și camera tehnică. Camerele au suprafețe generoase de 20-25 mp, baie proprie și sunt dotate cu televizor. Mobilierul aferent fiecărui spațiu este nou, dar în limita posibilităților fiecare rezident își poate personaliza locuința cu piese de mobilier sau obiecte care să-i facă șederea mai plăcută. Seniorii noștri își vor putea petrece timpul în club, pe terasele pavilioanelor, cutreierând dealurile ce ne înconjoară sau plimbându-se în parcul propriu.

Servicii

cazare în camere cu 1, 2 sau 3 paturi
cazare pe o perioadă limitată sau definitivă
3 mese pe zi și gustări – majoritatea ingredientelor sunt produse în gospodăria proprie
asistență medicală
supraveghere în administrarea medicației aferente fiecărei persoane
asistarea și ajutarea rezidenților în activitățile zilnice
medic de familie și alte servicii medicale
servicii de spălătorie
servicii de igienizare personală
servicii de curățenie a spațiilor locative
mese festive cu ocazia zilelor de naștere, a onomasticilor și a sărbătorilor importante
telefon, internet, cablu TV
servicii de frizerie, coafură, la cerere
servicii religioase la cerere
organizare excursii la obiective turistice din Hunedoara și judete limitrofe, la cerere