Centru Plasament Batrani Bacau

Azilul de batrani Lilioara

Centru Plasament Batrani Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Centru Plasament Batrani Bacau: Azilul de batrani Lilioara.

    "Azilul de batrani" sau "Caminul de batrani" Lilioara din Bacau este un proiect nou, care a luat fiinta in anul 2011 ca raspuns la necesitatile zonei in ingrijirea specializata a persoanelor in varsta. Cu timpul, in acord cu cererile primite, am extins aria serviciilor noastre catre ingrijirea persoanelor cu nevoi speciale prin angajarea de personal specializat. In acest moment ne adresam unui larg spectru de clienti avand posibilitatea sa oferim servicii de calitate si persoanelor cu probleme cronice de sanatate.
    "Azilul de batrani" Lilioara din Bacau este construit 100% din fonduri private. Intretinerea si buna functionare a azilului se bazeaza in mare parte pe contributia fiecarui locatar. Ne straduim sa oferim o calitate a serviciilor si un mediu de viata cat mai placut la un pret cat mai accesibil pentru rezidentii nostrii. Avem convingerea ca alegandu-ne pe noi veti alege cea mai eficienta varianta de ingrijire a batranetilor dv-stra.

Servicii

    Servicii de cazare     

Va oferim servicii de cazare in camere cu 2 sau 3 paturi. Perioada contractuala poate fi pe periaoda determinata sau defenitiva si indiferent de perioada contractata serviciile oferite vor de cea mai inalta calitate.
Serviciile de curatenie in camere, spalare si calcare a lenjeriei, a hainelor si a prosoapelor sunt gratuite si se vor efectua ori de cate ori este nevoie.
    
    Servicii de alimentatie     

Consideram alimentatia ca fiind unul din cei mai importanti factori in mentinerea unei stari de sanatate fizica si mentala optime a pacientilor. Ne straduim sa oferim o alimentatie cat mai diversificata si de o calitate cat mai buna folosind pe cat posibil produse naturale si intotdeauna proaspete.
Toate alimentele sunt preparate in bucataira proprie meniul fiind diversificat personalizat, in functie de necesitatile fiecarui pacient, conform specificatiilor medicului nutritionist.
In fiecare zi servim 3 mese principale; Masa este servita in spatiul special amenajat sau pentru persoanele nedeplasabile aceasta este servita in camera sau la pat, cu ajutorul personalului caminului.
    
    Servicii de asistenta medicala     

Indiferent ca starea dv-stra de sanatate necesita sau nu ingrijire medicala consideram ca pentru a va asigura o stare de bine pe timpul sederii dv-stra aici este mai bine sa beneficiati de supraveghere medicala permanata. In acest sens asiguram pentru toti clientii azilului nostru servicii de asistenta medicala de baza 24 ore/zi 7 zile/saptamana.
Avem personal instruit sa monotorizeze functiile vitale sau sa administreze medicatie pacientior, cu boli cronice, care au o reteta de la medicul specialist sau de familie. Se pot administra medicamente pe cale orala sau solutii medicamentoase in perfuzie, pe cale IM sau IV. La cererea pacinetulor acestora li se poate administra oxigen, acolo unde este cazul sau se vor efectua alte manevre care se impun (ajutor in toaleta corporala, deplasare, scutece, etc).
Medicul nostru generalist va efectua saptamanal o vizita fiecarui pacient din azilul nostru.

Galerie foto