Copiii Au Nevoie De Ajutor

Copiii Au Nevoie De Ajutor

Nu trebuie sa fii bogat pentru a dona, si nu trebuie sa fii geniu pentru a fi tutorele unui copil din scoala generala. Cei mai valorosi voluntari pot fi cei care acorda timp si atentie copiilor care au nevoie.

Ajutorul dat unui copil nu trebuie vazut ca un inconvenient, si veti gasi numeroase satisfactii. Deoarece exista atatea locuri in care se poate interveni puteti alege propria focalizare si sa decideti cum sa va implicati in viata unui copil.

Ai vazut copiii murind de foame in tari indepartate, dar exista probabil copii care sufera de foame in propria tara. Foamea este o epidemie la nivel mondial, care afecteaza copiii de toate varstele si nationalitatile. Desi este o problema semnificativa in tarile din lumea a treia, foamea este o problema peste tot si ignorata in SUA.

Multi copiii primesc hrana adecvata dar nu primesc educatie. A indruma un copil nu cere sa fii expert in domeniu, copii de toate varstele au nevoie de ajutor. Si acum, prin intermediul tehnologiei poti fi tutorele unui copil peste tot in lume.

Indrumarea online este o alternativa a indrumarii acasa, permitand voluntarilor sa ajute mai multi copii decat inainte. Tutorele si copilul nu vor fi fata in fata, dar au un nivel mai mare de flexibilitate in conversatii. Si de asemenea este mult mai usor sa stabilesti intalnirile. Exista o varietate de programe de indrumare online, dec trebuie doar sa cauti o organizatie.

Dar daca vrei sa folosesti metodele vechi de indrumare exista organizatii ocale care iti vor face egatura cu un copil in nevoie.
Nu conteaza pe ce drum o iei, trebuie sa tii minte ca indrumarea reprezinta construirea unei relatii cu copiul si comunicare cu parintii. Cand pui aceste reguli in practica vei descoperi ca notele mari in scoala nu sunt singurele criterii ale unui bun profesor.